lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

personaljuridik.

Kategori: Allmänt

 
tjugosjunde augusti'13
 
 

God morgon!
Nu har Nollningen hållit på i en vecka och man börjar känna av att det tar lite energi, både fysiskt och psykiskt trots att det är riktigt roligt. Vi har varit med på så många aktiviteter som vi hunnit tillsammans med PA-Nollan medan vi varvat det med många gyckel för andra program :D
 
Nu börjar även allvaret dock, idag kl 10:15 kör introduktionsföreläsningen för höstens första kurs, personaljuridik, igång! Måste säga att det lite blandade känslor över att studierna drar igång igen. Självklart ska det bli roligt men även tungt....konstigt det här med universitetsstudier ;) Haha.
 
Kram.
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 
 

detalj.

Kategori: Allmänt

 
tjugofjärde augusti'13
 
 
lördagens detalj.
ASOS Triangle Necklace
 

God eftermiddag ;)
Idag vaknade jag strax innan 09, gick upp och gjorde bananpannkaka till frukost och gjorde mig iordning innan Ylva kom och hämtade upp mig med bilen. Vi styrde sedan mot Åkessons Bageri där vi hämtade upp kvällens sponsrade efterätt (brownie) som vi ska bjuda på under kvällens sittning som vi i PiLS anordnar på HG, KUL!! :D
 
Vi åkte sedan ut till Tornby, köpte lite grejor och åt köttbullar på IKEA. Kändes riktigt skönt att ha på sig sina vanliga kläder och göra någonting annat som inte är Nolle-P-relaterat :D
 
Nu ska vi strax börja fixa oss innan vi ska möta upp resten av PiLS för lite förberedelser och ett glas mousserande innan vi beger oss mot sittningen!
 
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
.
 
 

läger.

Kategori: Allmänt

 
tjugoandra augusti'13
 
ledig kille.
 

Igår var vi i PiLS lediga fram till 15:00 då det var dags för ett möte om lägret som vi idag ska åka iväg till tillsammans med Nollan. Vi planerade även kvällens och lördagens sittningar. Senare vid 18:00 igår samlades alla Nollan vid Märkesbacken och M-grillen för lite 5-kamp och hamburgergrillning, riktigt kul och mysigt!
 
Idag laddar vi alla batterierna för två dagars läger ute i Sturefors, någon halvtimme utanför Linköping. Väl på lägret kommer vi leka, Nollan ska få uppleva sin första sittning samt en del andra roliga aktiviteter. TAGGA!!
 
kram.
 
 
 
 
 
.
 

första dagen.

Kategori: Allmänt

 
nittonde augusti'13
 

Tjenixen!
Då var hela cirkusen då äntligen igång, Nolle-P 2013! Som vi väntat allihop på att få träffa de nya, fräscha PA-studenterna som ska ta över stafettpinnen att vara minst på Campus :D
Klockan 05:55 ringde klockan imorse och det var dags att kliva upp, hoppa i stassen och ta sig till Campus för att förbereda för dagen. Vi sjöng upp, fixade och trixade innan det var dags för Nollorna att ramla in en efter en!
 
När alla var på plats kom den klassiska överumplingen av information till de nya Nollorna, helt sjukt egentligen när man tänker på det(!!) Kommer ihåg det från förra året, det är VERKLIGEN svårt att ta in allting. Efter all info var det campusvandringen följt av en paus för Nollan där de kunde hinna hem och smälta en del av allt.
 
Om drygt en timme ska vi alla samlas igen i våra Nollegrupper för en tacokväll och tillverkning av deras Nolleskyltar hemma hos en fadder. Ska bli riktigt mysigt! :D
 
 
Kram!
 
 
PiLS-paus.
 
 
 
 
 
 
 
 
.

what's poppin.

Kategori: Allmänt

 
femtonde juli'13
 
PJ-rumpan ;)
 

God morgoooon!
Nu har man varit tillbaka i Linköping några dagar och livet som PiLSare tas ut till fullo. Vi gyckeltränar, myser och festar på lite. Lite så som det ska vara ;)
Igår var vi på fest på Skytte-C tillsammans med fadderister och festerister för att alla tagga till lite inför Nolle-P som börjar på måndag. Riktigt rolig kväll :D
 
I eftermiddag ska vi i PiLS träffas hemma hos mig för att gyckelträna lite innan första gyckelframträdandet för nya nollan. Affärsjuridik har tydligen börjat redan denna veckan för att hinna med allt som de vill ^^ Ska bli grymt roligt att provköra våra nya gyckel inför en något större publik(!!!)
 
Får se vad som händer nu på dagen innan klockan fem :)
 
Puss&Kram.
 
 
 
 
.

tillbaka i lkpg.

Kategori: Allmänt

 
elfte augusti'13
 
 thoughts.
 

Tjenixen!
Nu var man tillbaka i lägenheten i Linkan efter en FANTASTISK sommar med allt vad hör till. Tiodagarssemestern på Mallis följt av tre underbara dagar i Stockholm gjorde verkligen sommaren 2013 till något utöver det vanliga.
 
Är egentligen för trött för att skriva nu så blir inget långt inlägg. Började resa vid 11:30-tiden imorse och kom precis hem efter att ha varit på PiLS-möte (Kul att träffa alla igen!!), handlat och ska strax tvätta -.- haha.
 
Ska sjunka ner framför TVn strax och samla energi för morgondagens "läger" med PAmp i två nätter :D 
 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
.
 

dålig uppdatering.

Kategori: Allmänt

sjätte augusti'13
 

Jag vet, grymt dålig uppdatering här nu men internet på denna lilla ö i Medelhavet (Mallorca) är frukstansvärt dåligt så kommer en rejäl uppdatering när jag är hemma igen :)
 
hoppas alla har det bra, vi njuter som bare den! :)
kram
 
 
 
 
 
.