lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

amsterdam & haag.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
trettionde och trettioförsta mars'13
 
centrala Amsterdam.

Igår började dagen med att vi gick upp och åt frukost runt niotiden i hotellets restaurang på bottenplan. Frukosten är helt klart godkänd men liiiite tråkig för att vara ett 4-stjärnigt hotell. När alla var mätta och belåtna hoppade vi in i bilen för att åka till Amsterdam som ligger cirka 12-15 mil från Nijmegen. Väl där började vi gå runt och titta och utforska stadens alla kanaler och vad händer...det börjar SNÖA....mycket!! Orkar verkligen inte med att vintern aldrig verkar ge upp detta året. Här trodde man att man skulle mötas av våren och massa tulpaner när man åker till Holland men nejdå, här fryser man som aldrig förr! Värre kyla här än i både Linköping och Göteborg, kan bero på den konstanta luftfuktigheten på över 95%...
 
Men men. En av de första affärerna vi sprang på i Amsterdam var favoriten American Apparel. Där inhandlades en grymt skön, ljusgrå longsleeve till mig och Hugo fick en ny röd hoodie ;)
 
 
Efter ytterligare någon timme ute i kylan satte vi oss och åt lunch på ett litet café/restaurang i centrala delarna av staden. Jag och mamma åt potatis- och spenatsoppa medan brorsan och pappa åt lax med äggröra och toast, satt rätt fint!
 
Efter lunch hamnade vi verkligen mitt i centrum där det var någon slags festival med massa åkattraktioner och försäljningstånd. Till följd av detta fylldes staden av en sjuk mängd ljud som nästan var för mycket alltså ;) svårt att förklara bättre. Vi sökte oss därför nedåt på en av de större gatorna som jag visste att en Weekday-affär skulle ligga på och mycket väl så gjorde den det. Var verkligen en fin, påkostad affär :)
 
 
Runt 17-tiden kände vi oss rätt klara med staden efter att ha besökt det kända Red Light District. Är verkligen ett område som jag spontant känner att jag inte gillar. Verkligen sjukt att se tjejer (ofta inte överdrivet tilltalande) stå i bikini och dansa, eller bara försöka se allmänt lockande ut, i fönstrena på var och varannan kåk. Sjukt att industrin är tillåten ens...usch. Dock lite kul att se fenomenet iaf!
Tillägas skall väl även att det praktiskt taget överallt finns så kallade Coffee Shops där de inte säljer kaffe ^^ Även lite Supermarkets här och var som säljer "magic mushrooms" och andra "energi"-varor ;)
 
På kvällen var alla rätt så trötta och genomkalla efter en heldag utomhus så vi bestämde oss för att äta på hotellets restaurang. Var faktiskt riktigt god mat som ackompanjerades av ett lokalt vin :)
 
------------------------------
 
Idag gick vi upp strax efter 09 och gick ner och åt frukost. Eftersom Nijmegen inte är så stort så åkte även idag iväg på en utflykt. Dagens destination blev Haag!
Väl framme där gick vi runt och kollade lite, drack kaffe på en bar/fik och gick runt och tittade lite till. Var ingen stad som direkt imponerade på mig men var kul att ha sett den.
 
Nu ligger/sitter vi alla på mammas och pappas hotellrum och diskuterar var vi ska äta ikväll...ingen som direkt verkar ha någon speciell önskan så får se var vi hamnar!
 
Imorgon åker vi hemåt mot Sverige och förhoppningsvis hinner jag med tåget från Malmö kl 19:11 som tar mig hem till Linköping igen :D 
 
Ha det fint!
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

nijmegen.

Kategori: Allmänt

 
tjugonionde mars'13
 

Igår blev jag väckt strax efter 05 och vi, jag, mamma, pappa och Hugo satt i bilen påväg söder ut redan 05:55. Väl nere i Halland/Skåne (vet inte riktigt var vi var) stannade vi och åt frukost med mackor och kaffe, mysigt!
Runt 09 körde vi över Öresundsbron och vid 11-tiden körde vi på färjan mellan Rødby-Puttgarten :)
 
När vi väl var i Tyskland kändes det som om vi skulle vara framme men GPS:en visade en ETA på 17:52...segt!
Trots de dryga 55 milen som var kvar gick resan väldigt fort och smärtfritt, sov lite, pratade mycket och lyssnade på musik. Gillar verkligen att road tripa med familjen, kvalitetstid!
 
Efter lite köer var vi framme hos brorsan i Nijmegen strax efter 18. Då åkte vi till korridoren han bor i i ett område som heter Hoogevelt (tror det stavas så!), ligger precis bredvid universitetsområdet och innehar MÅNGA studentlägenheter, får väl jämföra det med Ryd i Linkan om jag ska likna det vid något. Dock fick dessa korridorer Ryd att framstå som Beverly Hills i jämförelse, men det har väl sin charm det med ;)
 
Senare checkade vi in på hotellet nere i stan, verkligen fint och centralt. Vi gick sedan ut på stan och åt middag, mycket gott och fräscht blev det, lyckades nog hamna på en hälsoinriktad restaurang :)
 
Idag har vi spenderat hela dagen på Nijmegens centrala gator med alla affärer och dylikt som finns där. Hoppet om att vi skulle mötas av våren när vi åkte ner till Holland mördades brutalt när vi konstant gick runt och frös som om det vore Nordpolen, så sjukt trött på det nu!!
 
Men men, hade en riktigt fin dag som avslutades på de Waagh, en mysig restaurang nere i centrum. Jag beställde in rött vin samt ribs med potatispuré. Alltså....SÅ GOTT!! <3 
Låter bilden säga sitt:
 
 
 
 
Imorgon ska vi ta bilen till Amsterdam!
Looking forward to it :D
Kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
.

easter holiday.

Kategori: Allmänt

 
tjugosjätte mars'13
 
 

God morgon!
Kan knappt beskriva hur skönt det känns att vakna upp och känna att man slipper plocka fram då två betongklumparna som agerade kurslitteratur i psykologikursen. Tentan igår eftermiddag kändes väldigt bra, tror absolut att jag får godkänt men hoppas självklart på ett VG, har ju pluggat som ett djur ;) på de dryga 3,5 timme som jag satt på tentan lyckades jag skriva 12 A4 fulla med begrepp och förklaringar, sjukt!
 
Efter tentan igår så var vi ett gäng från klassen plus några från PiLS 12/13 som cyklade till HG (Herrgårn) i Ryd för att käka middag och dricka lite öl. Åt en riktigt god burgare plus några Heineken, satt riktigt fint efter några timmars skrivkramp.
 
Imorse vaknade jag rätt så tidigt och kände att jag hade spring i benen så jag snörade på mig löpardojjorna och gav mig ut på en runda. Blev en relativt kort en på cirka 20-25 minuter. När jag kom hem igen käkade jag frukost och har nu packat resväskan! 10:35 avgår bussen hemåt mot Göteborg. Ikväll ska jag på middag hos Fredrik och imorgon bitti, tidigt, rullar bilen ner mot Holland tillsammans med mamma och pappa för att hälsa på min brorsa som pluggar där denna terminen. Ska besöka både hans studieort, Nijmegen, och hinna med ett besök i Amsterdam! Ska bli roligt att komma iväg lite även om det inte är såååå lång till Holland.
 
Får se om jag hinner/har möjlighet att blogga när vi är där!
Annars hörs vi efter påsk :D
 
Glöm inte att leva dig själv och ha en glad påsk <3
Kram
 
 
 
 
 
.

exam day.

Kategori: Allmänt

 
tjugosjätte mars'13
 

Ja då var vi där, dagen som man "väntat" på sedan veckor tillbaka. Idag klockan 14:00 sätter vi oss, dryga 90 studenter på PA-programmet och skriver en tentamen i psykologi.
 
Som jag nämnt tidigare känns det väldigt stabilt inför tentan och jag tror verkligen att jag besitter all den kunskap som krävs för att i alla fall få ett G. Självklart hoppas jag på ett VG då jag fått VG i alla kurser som vi redan tentat av plus att det ökar chanserna till en utlandstermin i trean. Men men, får jag ett G är ja nöjd! Så länge man slipper göra omtentor så känns livet ganska så fint :D haha
 
Idag ställde jag ingen väckarklocka så har faktiskt precis vaknat nu. Tänkte käka frukost lite lugnt och sedan cykla iväg till Hemköp och handla lite. Hade egentligen tänkt träna idag men är helt slut fortfarande efter spinning-passet och efterföljande styrketräning igår. Ska se till att laga en god lunch istället och ladda upp för tentan ordetnligt. Kanske blir att sätta sig på balkongen om värmen i solstrålarna tillåter detta(?)
Hade ju en jättemysig och skön dag igår när jag, Ellen och Stina satt på en balkong här i mitt hus och pluggade större delen av dagen, fick faktiskt lite färg i ansiktet ;)
 
 
exam outfit.

tee - 
Worn By, UK
jeans - Cheap Monday
socks - Topeco
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

dagen före.

Kategori: Allmänt

 
tjugofemte mars'13
 

God morgon!
Ja då var vi här, dagen innan den stora tentan i psykologi som vi nu läst sedan andra halvan av januari.VI har läst om allt från inlärningsteorier och hälsa till organisationspsykologi och motivation. Tycker verkligen att denna kursen varit intressant, har inte haft ont av att sitta och läsa kurslitteraturen, snarare tvärt om. Sen att det nu känns väldigt stabilt inför morgondagen gör ju inte intrycket sämre direkt. Skulle jag nu faila tentan så skulle jag bliv uppriktigt ledsen, vet inte hur många x-antal timmar jag suttit och pluggat och nött in allt som går att lära sig om detta ;)
 
 
 
 
monday outfit.

jeans - Cheap Monday
sweater - American Apparel
socks - Topeco
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

SUNday.

Kategori: Helg.

 
tjugofjärde mars'13
 

soliga dagar.
 

God morgon söndag!
Idag vaknade jag runt 08-tiden och kände att jag verkligen var helt utvilad. Så grymt skönt att vakna upp en söndag och varken vara bakis eller energitom! Eftersom solen sken utanför fönstret tog jag tillfället i akt och drog på mig löparkläderna och sprang ut på en halvtimmes löprunda. Så härligt att känna när solstrålarna faktiskt värmer mot ansiktet även om det fortfarande är vinterväder i övrigt.
 
Nu har jag ätit frukost och ska strax börja plugga lite. Ska läsa igenom ett kapitel i boken och sedan sätta mig på cykeln och rulla hem till Niklas för ännu mer studier. Är nog bra att plugga med andra än de vanliga ibland för att få andra perspektiv på kursinnehållet! :)
 
Ikväll vankas det middag hemma hos mig med Stina och eventuellt även Ellen, om hon kunde. Det blir thai-mat :D Gott!
 
 
Ha ett fint veckoslut!
Kram
 
 
 
 
 
.

vilken dag!

Kategori: Helg.

 
 
VILKEN DAG! :D
Klockan 08:30 imorse samlades dryga 40 sektionsaktiva själar för att åka iväg på kick-off till Boda Borg i Oxelösund. Bussen rullade ur Linkan strax efter 09-tiden och vi var väl framme runt 10:30. På bussen delades vi in i lag och jag måste säga att jag knappt kunde hamnat i ett bättre. Laget bestod av Alexandra, Philip, Rosanna och självklart även jag. Grymt :D 
 
Taggade till tusen satte vi igång att erövra de olika banorna som innehöll allt från logisk tänkande till oerhört krävande fysisk förmåga. Vi körde stenhårt fram till lunch vid 12:40. Då serverades det taco-buffé som vi glatt åt upp innan vi gav oss på banorna igen fram till 16:00. Var riktigt roligt! Har nästan glömt bort hur fantastiskt det är att klättra i ribbstolar, trycka på knappar och leka "inte-nudda-golv". Härligt :D
 
Tyvärr lyckades vi inte kamma hem segern, men vad gör väl det(?)! Vi hade i alla fall roligt :D
Strax efter 16:30 steg vi alla på bussen igen, riktigt slutkörda och möra i både skallen och kroppen. Känns verkligen som om man var helt psykiskt och fysiskt tömd på energi. 
 
När vi väl kom hem till Linköping igen satte jag mig på cykeln och trampade till Ryd för att handla lite frukostgrejor. Nu är jag hemma igen och ska bara landa lite innan jag ska iväg och käka middag med Benjamin. Trevligt!
 
Imorgon blir det sovmorgon och lite halvplugg. Känner att jag bara vill hålla uppe alla psykologikunskaper och inte försöka trycka in så mycket nu i slutet, känner ju verkligen att jag har koll! Plus att måndagen är kvar innan tentan på tisdag :)
 
Ha en fin lördagkväll!
Kram
 
 
 
 
 
.

nöjd kille.

Kategori: Helg.

 
tjugotredje mars'13
 
 

Igår blev det studier i sektionsrummet fram till 15-tiden då alla verkligen kände sig extremt trötta på att gå igenom föreläsningarna om och om igen. Eftersom det var fredag sa vi att "man får sluta tidigt idag" och packade ihop våra grejor och begav oss ner på cyklarna mot stan.

Väl i stan gick vi in på MQ för jag skulle köpa en ny kostym. Servicen på nedervåningen var fruktansvärt dålig så det var tur att kostymexperten Ellen var med, grymt stort tack för hjälpen! :D
Det blev en ny lirare som endast kostade mig 225:-!! (hade rätt mycket cash kvar på ett presentkort sen i julas)
 
dressat.
 

Senare på eftermiddagen cyklade jag hem till Niklas för middag, köpte mig mig några olika öl påvägen. Det blev favoriterna Staropramen, Bit Burger och Karlovaco. Kvällen blev en riktigt trevlig kväll med samtal om allt från HR till relationer och framtiden :D
 
Nu är det lördagmorgon och jag är uppe med tuppen för idag ska alla aktiva i PULS sätta sig i en buss och åka på kick-off till Boda Borg. Är verkligen SÅ TAGGAD!! Var längesedan jag var på Boda Borg senast och få åka dit med dessa människor ska bli ett rent nöje :)
 
 
Ha en fin lördag!
Kram
 
 
 
 
 
.
 
 
 

studier.

Kategori: Allmänt

 
tjugoandra mars'13
 

God morgon!
Äntligen fredag eller vad säger man(?) Inte för att veckodagarna spelar någon överdrivet stor roll när man läser PA och pluggar inför en tenta. Känns verkligen som att alla dagar går in i varandra och att det inte spelar någon roll om det är helg eller inte..
 
Igår var det kick-off med Sociala Utskottet på NH. Mycket trevligt! Det blev hamburgare och öl till middag medan vi försökte slå våra kloka skallar ihop och i alla fall kunna svara på en av quiz-frågorna. Var grymt svårt faktiskt, temat var legender ^^ Man skulle kunna svarat på att från vad Fäbojäntan heter på engelska till vilken hemarena Hamstad har i fotboll....inte mina ämnen direkt!
 
Men men, nu sitter man här igen och klockan är strax efter 08 så det är väl bara att sätta igång med en sista stor kraftansträning inför tentan på tisdag. Imorgon, lördag, ska jag och resten av alla PULS-aktiva åka till Boda Borg och leka hela dagen :D grymt taggad! Söndag och måndag ska jag heller inte plugga överdrivet mycket tror jag, känns som jag har rätt bra koll nu så ska bara hålla det riktigt friskt i minnet!
 
idag intar vi sektionsrummet. mysplugg.
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 

dagen.

Kategori: Allmänt

 
tjugoförsta mars'13
 

Idag började dagen ganska så tidigt. Hade satt klockan på 06:00 för att träna lite innan skolan. Kvart i sju gick jag med energi in genom dörrarna till Campushallen och sprang där cirka fem kilometer på bandet innan jag körde lite maskiner, främst bröst- och armträning. Klämde även in lite situps innan det var dags och duscha och gå till morgonens PyttePiLS-möte. Väl där skedde det en del planering inför kommande event medan vi fikade med tårta då Linda fyllde 23 :D Stort grattis!
 
Resten av dagen, fram till för bara en liten stund sen, har bestått av plugg, plugg och åter lite plugg. Har gått igenom allt från motivation till hälsa och team. Är verkligen oändligt mycket som ska tryckas in i huvudet inför tentan på tisdag. Känner dock att jag har någorlunda koll på det mesta och att jag inte får stress- och ångestkänslor. Skönt!
 
Nu senare ikväll vankas det kick-off med alla i det sociala utskottet. Quiz och middag på NH står på schemat, ska bli riktigt mysigt. Hoppas på en fin kväll :D
 
Kram!
 
 
 
 
 
 
 
.
 

snöfall.

Kategori: Allmänt

 
tjugonde mars'13.
 

God morgon!
Även idag vaknar man upp till ett vitt yrväder utanför fönstret när man drar upp persiennerna. Fattar inte att detta vinterväder inte kan ge sig snart och ge plats åt våren, det är ju trots allt 20 mars!
 
Men men, vädret är ju inte jättemycket man kan göra åt.
Idag ska vi träffas och plugga från 08:15 fram till 10:15 då det är en schemalagd frågestund inför tentan. Efter det fortsätter pluggandet fram till eftermiddagens/kvällens PULS-Pub i Gasquen på Kårallen. Där bjuds det på mat och finns ett stort utbud av öl och cider, ska bli trevligt :D
 
wednesday outfit.
 
tee - Made in the Shade
jeans - Cheap Monday
belt - HM
socks - Topeco
sweater - BDG 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

hurra!

Kategori: Allmänt

 
artonde och nittonde mars'13
 
GRATTIS IGEN STINA!!

Igår, artonde mars, var det alltså Stinas födelsedag! Denna kalla vårdag år 2013 fyller denna underbara person 25 år och detta skulle självklart firas.
Dagen började med att jag gick upp och gjorde färdigt princesstårtan som jag började göra i söndags. Efter det var det sista föreläsningen för kursen vid 10-12. När den var färdig gick jag, Stina, Ellen och Janniqe och satte oss och "pluggade" lite halvt i Baljan fram till 14:30 då det ÄNTLIGEN var dags för riktigt födelsedagsfirande med tårta!!
 
Hemmagjord av mig!
 

Vi gick således hem till mig där senare även Fanny anslöt innan vi gav oss på och åt upp HELA tårtan! Kan knappt fatta att vi fick i oss hela :D men men, Stina fyller ju bara 25 en gång.
Vi fikade och pratade sedan fram till närmare 17:30 då vi satte oss på cyklarna och rullade ner till stan för att gå ut och äta på Aioli Tapasbar. Gott!
Där mötte senare Annie, Evelina och Sandra upp innan vi beställde in såväl tapas som rödvin, riktigt värt!! :D
 
Efter maten satte vi oss än en gång på cyklarna och begav oss denna gången hem till Ellen för efterätt och kaffe. Hon hade bakat en riktigt god ananaspaj som vi alla glatt smaskade i oss medan vi pratade fram till 12-tiden. Grymt trevlig kväll trots att samtalsämnena berörde såväl spöken som mord och misär.... ;)
SÅ MYSIG DAG <3
 
 
------------------------------------------------------
 
Idag vaknade jag upp till att det var totalt snökaos utanför fönstret!! Nu får detta faktiskt ta och lägga av, orkar inte med vintern längre! Våren var ju här på intåg ett tag men fick tydligen inte ta över helt....segt.
Strax innan nio satte jag mig på cykeln, trots vädret, och cyklade ner till Stadsbiblioteket för en dag full av studier...och ja....det är väl i princip det som hänt idag.
 
Bestämde mig dock för att träna på kvällskvisten så nu sitter jag här, riktigt nöjd efter ett skönt första träningspass sedan magsjukan. Körde 45 minuter löpning på bandet innan jag körde riktigt många armhävningar och situps. Så skönt!
 
 
Sitter även i skrivande stund och väntar på att potatisen ska koka klart så att jag kan göra potatismos och steka på en laxfilé till middag! Skönt att jag äntligen kan börja äta ordentligt igen, har ju på sin höjd endast fått i mig fil större delen av veckan som gått.
 
Ha det fint!
Kram
 
 
 
 
 
 
 
.
 

myssöndag.

Kategori: Helg.

 
sjuttonde mars'13

Idag var en sån där riktig myssöndag!
Vaknade verkligen helt utsövd vid 08:30-tiden men fina minnen från gårdagens Tackfest. Blev riktigt lyckat! Var speciellt roligt att få framföra vårt tackgyckel till våra kära PiLS-föräldrar :)
 
Efter frukosten som idag bestod av mannagrynsgröt tog jag en promenad till Hemköp i Ryd för att köpa grejor till att göra en princesstårta, min kära vän Stina fyller stort imorgon nämligen! :D Man pratar ju aldrig om en kvinnas ålder. Men iaf, som jag lovat, köpte jag alla ingredienser för att sedan gå hemåt pch börja baka. Jag gjorde botten och fyllning och ställde sedan in tårtan i kylen. Den står nu och gottar till sig lite innan jag imorgon bitti ska göra färdigt det sista med grädde och marsipanlock ;) Imorgon väntas eftermiddagsfika hos mig!
 
Resten av dagen spenderade jag med näsan i psykologiböckerna fram till 17-tiden då jag mötte upp Miriam för en promenad. Vi gick och hämtade hennes cykel som varit inlämnad och gick sedan och handla lite grejor till middagen. Efter det gick vi hem till henne och förberedda för både mat- och sötvåfflor. Även Mathilda joinade detta lilla kalas och vi hade en trevlig och mysig kväll! :D
 
Nu ska jag gå och lägga mig!
Hörs imon!
kram.
 
 
 
 
.

throwback(?)

Kategori: Helg.

 
sextonde mars'13
 

Igår kändes det mesta återställt efter veckans magsjuka. Tog mig till skolan vid 09:30-tiden och satte mig och plugga med Stina utanför HumSam. Kan väl erkänna att bådas fokus och energi inte var på topp igår, speciellt inte mig kanske(?)..
 
Vi gick i alla fall igenom 2 föreläsningar med alla anteckningar och det som berörs i kurslitteraruren. Känns stabilt att lägga upp studierna på det sättet. Får verkligen med alla teorier samtidigt som man diskuterar om allt och vad som är viktigt osv.
När vi vid 16t-snåret kände oss färdiga så tog jag bussen ner till stan medan Stina cyklade ner för att där möta upp Ellen, Janniqe, Sandra och Elin på Chocolat för en eftermiddagsfika. Riktigt mysigt!! Blev dock extremt mätt på den lilla brownie jag åt....konstigt.
 
Efter det åkte jag hem igen, åt lite fil med flingor innan jag landade i sängen för resten av kvällen. Vid 20-tiden började jag känna mig riktigt trött och vid 20:30 så borstade jag tänderna och gick och lade mig. Sedan var natten igång så att säga....vet inte hur många gånger jag vaknade, satt på toan 10-15 minuter innan jag gick och lade mig och somnade om. Detta pågick kanske en gång per timme fram till 01:30 nångång då gick sedan fick sova natten ut. När jag vaknade imorse var jag helt vätsketömd så törsten var ett faktum...
 
F*N...tänkte jag! Är magsjukan tillbaka!??
Efter att ha pratat med mamma och pappa tidigare idag ringde jag sjukvårdsupplysningen och de sa att det troligtvis bara är tarmen som fick sig en chock igår när jag började äta vanlig mat igen. Eftersom jag i övrigt känner mig bra och pigg så är magsjukan och det smittsamma inte kvar utan att fokus nu istället måste ligga på att långsamt och successivt få igång magen igen.
Därför blir dagens diet endast vätskeersättning och fil.....kul -.- haha!
 
Nu ska jag strax duscha och långsamt förbereda mig för kvällens Tackfest för PULS-aktiva 2012. Vi i PyttePiLS och PAmpers (kommande fadderiet) har fixat denna sittning åt de personer som var aktiva i sektionen förra året. Vi ska även gyckla ikväll och det vill jag ju inte missa!! :D
Ska försöka få i mig lite käk (läs: fil och vatten) innan jag åker ner till stan. Får tyvärr dock skippa kvällens eftersläpp på SjukHUsfesten på Nationernas Hus. Känns inte som en bra idé att festa till det på tom mage ;) Så ikväll blir det sömn!
 
Hoppas allt är bra med er!
Kram
 
 
The Perks of Being a Wallflower

Rekommenderar verkligen denna boken (har inte kommit så långt än dock)
men speciellt filmen. Jättemysig berättelse!
 
 
 
 
.
 
 

a little bit better.

Kategori: Allmänt

 
fjortonde mars'13
 

Äntligen vaknade jag upp imorse och kände mig lite bättre!
Efter att ha gått till skolan igår morse, vilket inte var så smart nu såhär i efterhand, gick jag hem och låg i sängen resten av dagen. Halvsov och kollade film fram till kvällen så jag tvingade i mig lite yoghurt och en banan.
 
Men som sagt. Imorse var jag betydligt bättre, dock ännu ej helt på fötterna. Jag mailade därför vår seminarieledare och sa att jag inte kommer komma på seminuariet på eftermiddagen. Till följd av detta fick jag en kompletteringsuppgift som visade sig vara minst lika stor som hela gruppuppgiften. Denna uppgift tog således större delen av förmiddagen då jag skulle komma på ett case om bristande motivation på ett företag. Väva in teorier om motivation och sedan komma fram till en lösning på problemet. Allt detta med vetenskapliga artiklar plus kurslitteraruren som referenser. Gick förvånansvärt bra och i eftermiddags fick jag ett glatt mail om att uppgiften var godkänd! Känns förbannat bra :D
 
Vid 15-tiden kände jag mig sjukt instängd i denna 26 kvadratmeter stora (läs: lilla) lägenhet så då gick jag till skolan och mötte upp Stina för fortsatt studerande inför den kommande tentan i psykologi. Vi satt ändå fram till 20:00, kan knappt fatta det nu såhär i efterhand men det flöt verkligen på. Trots att motivationen ibland dippade och trötthetsfnitter imellanåt tog överhanden gick det bra.
 
 
Stina tog den här fina bilden av mig och den kända "gråtande flickan" i A-huset. Riktigt talade estetik om jag får säga det själv. Livet som student. ;)
 
Imorgon hoppas jag vara helt på banan igen så från klockan 09:30 och framåt är det inplanerat plugg med Stina, Eva och eventuellt några till. Får se vilka som joinar under dagen!
 
Nu ska jag soooooova :D <3
Kram.
 
 
 
 
 
 
.

fy.

Kategori: Allmänt

 
tolfte mars'13
 
KÄNSLIGA LÄSARE BÖR UNDVIKA.
 

Usch!
Fy f*n vilket helvetesdygn jag haft. Kunde knappt sov alls inatt pga att jag hade ont i magen. Vid 04-tiden ville tydligen kroppen inte inneha födan jag tidigare åt utan jag fick springa upp och sitta i badrummet ett tag med huvudet nedstoppat i toan. Inte alls trevligt eller behagligt.
 
 
Resten av denna tisdag har jag spenderat i sängen gåendes en balansgång mellan sömn, magsmärtor och illamående. Har även halvt lyckats kolla igenom hela TV3 och TV4:as för- och eftermiddagstablåer. Sjukt tråkig tv måste tilläggas!
Till råga på allt han jag inte upp till toan en gång på eftermiddagen utan en halv kaskad, den andra lyckades jag svälja tillbaka, hamnade i sängen (USCH!!). Att springa upp och ner till tvättstugan är precis det man vill göra när man är bokstavligt talat tom på energi efter att varken ha ätit eller druckit någonting....sjukt drygt.
 
Nu har jag iaf fått i mig dryga halvlitern Coca-Cola, lite yoghurt och en banan. Verkar även som att jag får behålla det för magen känns någorlunda stabil. Hoppas innerligt att jag får sova inatt och att allt är över imorgon bitti. Planen är att jag ska fortsätta tenta-pluggandet, blev ju inte mycket av det idag om jag säger så (ingenting alls rättare sagt.)
 
Hoppas ni mår bättre ;)
Kram.
 
 
 
 
 
 
.

shirt.

Kategori: Allmänt

 
elfte mars'13
 
 
monday outfit.
 
shirt - Made in the Shade
jacket - HM
 
God morgon!
Idag är verkligen en fullspäckad dag. Ska springa iväg på möte med alla ansvariga inför PULS-tackfesten på lördag. Efter det blir det föreläsning följt av grupparbete med veckans seminarium om motivation.
Senare i eftermiddag blir det gyckelträning med PyttePiLS och eventuellt volleyboll med maxPULS ikväll! Får se hur energin tillåter det sista ;)
Ha en fin veckostart!
 
Kram
 
 
 
 
 
.

the weekend.

Kategori: Helg.

 
nionde & tionde mars'13
 
Igår, lördag, vaknade jag (utan alarm) klockan 08 och var pigg! Sådan härlig känsla att vakna upp en lördagmorgon utan att vara bakis och mötas av att solen skiner in genom persiennerna :D
Jag käkade då en banan och drog i mig en kopp kaffe innan jag packade väskorna och gick mot Campushallen. Sprang cirkus 35 minuter på bandet innan jag körde ett 8 minuters intensivt magprogram med olika sorters sit-ups. 
 
 
När jag var klar tog jag bussen till Stina och väl där käkade vi brunch som bestod av bananpannkaka, hemgjorda bröd, knäckebröd och såklart kaffe. Riktigt gott med käk efter att ha tränat!
När vi ätit klart och snackat av oss lite tog vi tag i studerandet och plockade fram dator, anteckningar, föreläsningar och förberedda Google Translate för att jobba hårt. När kurslitteraturen om psykologi är på engelska är det en hel del ord och uttryck som är rätt svåra att förstå. Thank God for Google<3
 
Vid 15-tiden tog vi en paus i pluggandet och gick en promenad in till stan där vi besökte Hemmakväll och köpte MASSA godis inför kvällen, så värt!!
Vi gick även till Hemköp och köpte sallad och potatisgratäng. Till kvällen skulle det lagas lax med potatisgratäng och god sallad! Fint :)
 
Vi gick sedan hemåt igen med full godispåse och mat bärandes våra solglasögon samtidigt svärandes över hur förbannat kallt det var. Lite komiskt att alla svenskar tar på sig glajjorna så fort vårsolen visar sig för första gången även om det kan vara minusgrader. Men man är väl inte sämre själv!
 
Hemma hos Stina igen gick vi igenom ytterligare än föreläsning grundligt med tillhörande litteratur innan vi ställde oss vid spisen och gjorde mat (självklart snaskandes på godisbit efter godisbit).
 
middagen<3
 

Såhär såg middagen ut, riktigt fin med ett glas rött till :D
Efter middagen intog vi soffläge och laddade upp med mer vin, nu tillsammans med godis istället för mat. På agendan denna kväll stod det, som för säkert många andra, finalen i Melodifestivalen, direktsänd från Friends Arena (kan inte glömma hur mäktigt Swedish House Mafia var i höstas!!!)
 
Något nervösa under omröstningen var vi när det stod klart att Yohio eller vad han heter skulle få mest röster av folket. Både jag och Stina var helt överens om att ett sådant bidrag kan vi INTE skicka till Eurovision. Som tur var hade de internationella jurygrupperna gett Robin Stjernberg tillräckligt med poäng för att vinna även om han fick näst mest röster av folket, BRA! Tror absolut inte att vi vinner iår igen men Robin Stjernberg – You kommer säkert att få några poäng i alla fall, även om vi är direktkvalificerade till finalen den 18 maj. Tycker låten är bra!
 
 
 
När Melodifestivalen var slut började vi kolla på nån film och båda två somnade i soffan, vilka pensionärer vi är!! Så när vi vaknade upp igen orkade jag inte gå hem och gå ut i kylan så jag slaggade över. Så värt att slippa gå ut!
 
Imorse vaknade vi runt 10-tiden och gick då upp, käkade frukost och gick igenom ytterligare en föreläsning, nästan. Hann inte riktigt färdigt innan Stina var tvungen att gå och jobba på Friskis&Svettis. Så då traskade jag hem och läste ett kapitel inför morgondagens föreläsning om social påverkan, riktigt intressant kapitel faktiskt. De tog upp hur vi människor påverkas av våra sociala relationer och hur detta sedan speglar sig i förutfattande meningar och fördomar. De tog även upp att det i extremfall kan leda så långt som till hat och terrordåd. Sjukt men mycket intressant!
 
Nu sitter jag här vid matbordet igen, nyligen hemkommen från gymet efter ett pass med löpning och lite maskiner. Känns fint i kroppen och att nu bara njuta av söndagkvällen som är kvar känns förbannat bra. Laga lite god mat och bara sjunka ner framför en bra film. Riktigt nöjd med allt jag (och Stina) hunnit med i helgen. Mys-helg på hög nivå utan festande!
 
Glöm inte att leva dig själv, ingen annan.
Kram.
 
 
 
 
 
.
 
 
 

wonderful.

Kategori: Allmänt

 
 
fokus är ett faktum.
 
 
Vilken dag!
Gårdagen var verkligen jättemysig! Började med att gå upp och äta bananpannkaka och dricka den fantasiskt goda koppen kaffe vid 07:30-tiden. Tvättade min halsduk och lite andra grejor innan jag gick ut i solen påväg mot skolan vid nio. Väl utanför HumSam mötte jag Stina och vi började plugga och gå igenom lite olika föreläsningar och sammanfattningar i kurslitteraturen.
 
Vi körde stenhårt fram till 12 då vi käkade medhavda matlådor och köpte oss även varsin kaffe från Zodiaken efter maten, gott! När *lunchrasten" var över grävde vi än en gång ner oss i allt vad psykodynamik, artikulatorisk loop och positiv förstärkning innebär. 
Tiden näst intill sprang iväg och plötsligt var klockan närmare 17. Kunde knappt fatta att vi suttit i skolan mellan 09:30-17:30 när vi väl kände oss klara. Dagen gick jättefort och vi hade verkligen varit produktiva. Samtidigt ville jag typ inte att den skulle ta slut. Var verkligen mysigt att sitta där och gå igenom och verkligen försöka förstå allt som föreläsarna och författarna försöker lära oss om psykologin :)
 
Strax innan 18 gick jag in på Campushallen och körde cirka 35/40 minuter löpning på bandet. Kändes förbannat bra att springa ur sig lite efter träningsuppehållet sedan i måndags. Denna veckan har blivit lite mindre träning än vad jag brukar och om jag ska vara helt ärlig så har det faktiskt bara känts bra (brukar få panikkänslor om jag inte får träna!) Har haft mer energi, ätit bättre och även sovit bra. Vet inte om det har med träningen att göra men har känt att jag mår väldigt bra.
 
Eftersom jag har egenskapen att inte få i mig såpass mycket mat som jag egentligen tror att jag behöver har nog "bristen" på träning gjort att jag mår bättre, att jag nu får i mig så mycket energi som jag behöver för att gå runt och fungera som en positiv och glad individ. Innan har jag ofta känt att jag blir trött och ibland lite grumpy på eftermiddagarna redan vid 14-tiden....inte bra.
Bristen på aptit tror jag i grunden är pga. att jag har Gilberts syndrom vilket är en helt ofarlig genetisk sjukdom som beror på höjda bilirubin-halter i blodet. De märkte att jag hade detta när jag opererade blindtarmen sommaren 2011.
Wikipedia förklarar den som:
 

"Vanligtvis finns inga symptom för sjukdomen, men de som lider av det kan uppleva en gulaktig hudton och gula ögonvitor, samt nedsatt aptit och vissa säger sig också lida av viktmiskning och trötthet. Man kan snabbt fastställa en diagnos genom ett enkelt blodprov som visar bilirubinmängden i blodet.

Forskning visar att hög nivå av bilirubin kan hjälpa till att förebygga hjärtattacker. Det ”dåliga” kolesterolet LDL i blodet måste omvandlas till oxiderat LDL innan det kan bilda stockningar i artärerna. Bilirubinet hjälper till att förhindra detta, och förhindrar därmed även hjärtattacker."

 

Som ni säkert förstår är det ingen farlig sjukdom och den för ju med sig nästan endast efterlängtade "biverkningar". Man blir gulaktig i huden (brun!), minskad aptit (man håller sig smal) och det är svårare att få hjärt- och kärlsjukdomar. Så ska nog inte klaga, de kunde ju hittat något betydligt sämre syndrom!

Aja, nog om min inre kroppsmiljö.

Nu ska jag dra iväg till gymet och träna lite innan jag drar hem till Stina för att plugga och senare laga grymt god mat och ikväll kolla finalen av Melodifestivalen. Ser fram emot en riktig mysdag idag också helt enkelt! :D

Kram på er!

 

 

 

 

 

.

 

god morgon fredag.

Kategori: Allmänt

 
åttonde mars'13
 
 
 
God morgon!
Även idag vaknar man upp till att solen lyser mot persiennerna, underbart! Trots att det är kallt ute kan man inte bli annat än fylld med bra känslor när man möts av blå himmel och sol. Direkt när jag vaknade gick jag in i duschen och försökte vakna till, gick rätt segt idag innan balansen var funnen. När jag kom ut igen gick jag ner och slängde in min halsduk i tvättmaskinen (den luktade Skytte-C....). Gjorde sedan bananpannkaka och kaffe till frukost och satte mig lugnt och åt den framför Vakna med NRJ. Tycker verkligen att mornar är den mysigaste tiden på dagen. Man får tid för sig själv, äter god frukost och tittar antingen på Nyhetsmorgon eller något annat morgonprogram. Älskar det.

Vid nio-tiden ska jag dra mig iväg till skolan och sätta mig och plugga med Stina. Tänker mig att vi kanske sitter fram till 15/16-tiden och efter det ska jag träna. Tänkte köra antingen Bodypump eller Bodycombat beroende på när vi känner oss någorlunda färdiga med pluggandet för dagen.
 
Ikväll blir det nog en lugn kväll. Har ingenting speciellt planerat men hade varit rätt gött att bara ha en lugn kväll med sig själv. Får se om det dyker upp något annat. Time will tell.
 
Ha en fin fredag!
Kram
 
 
 
 
 
.

exhausted.

Kategori: Allmänt

 
sjunde mars'13
 

Idag var jag i skolan från cirka 08:45. Där mötte jag Ylva och satt och snackade en stund innan min grupp kom vid nio för en sista genomgång inför seminariet vid 10:15. Redovisningen av vår enkät gick bra och seminariet slutade redan vid 11-tiden. Tog då mina grejor och gick upp till Kårallen för att köpa ett märke inför nästa veckas SjukHUsfest på NH. 
Där uppe mötte jag sedan Janniqe, Ellen och Stina. Käkade lunch och började sedan dagens plugg. Vi satte oss längst upp i Kårallen vid små bord och började gå igenom och sammanfatta lite föreläsningar.
 
Vid 15:30 tiden gick jag ner tre våningar till sektionsrummet för ett möte med PyttePiLS. Vi pratade om hur närmsta framtiden ser ut och vad vi gör inom våra olika ansvarsområden. Strax efter fem-tiden gick vi sedan alla upp två våningar och var på möte med Sociala utskottet tillsammans med PAmpers och maxPULS.
 
När detta möte var slut runt halv sju var jag HELT SLUT i huvudet. Hade tänkte träna idag men hade verkligen ingen energi till det över huvud taget. Sjukt.
Tog istället tag i mig själv, pluggade in lurarna och gick till Hemköp i Ryd. Köpte endast frukostgrejor då detta var det enda som tagit slut sedan förra veckans maxi-handling :) Känns bra att kylen och frysen fortfarande inte är tomma utan (i alla fall nästan) fulla med mat!
 
spring bag outfit.

backpack & gymbag - American Apparel
shoes - Converse
jacket - HM
jeans - Cheap Monday
scarf - Emilio
 
 
Dagens låt har varit fantastiska:
 
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Försöka ladda på med ny energi inför imorgon för då blir det plugg med Stina från 09:15 samt att imorgon SKA jag träna. Kommer inte orka med mig själv annars ;)
Sov gott, kram!
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

sjätte mars.

Kategori: Allmänt

 
sjätte mars'13
 
psychology.
 

Idag vaknade jag halv elva på förmiddagen efter att ha sovit sjukt gott. Somnade närmare tre-tiden inatt efter att ha kommit hem från en aktivitet med PiLS. Måste verkligen, utan att låta skrytande eller något sådant, säga att jag verkligen trivs med att ha kommit med i festeriet! Gruppen av människor är helt fantastisk :)
 
I alla fall. Vid 12-tiden gick jag mot skolen och satte mig i bibilioteket och pluggade fram till 13 ungefär då Stina var klar med sitt grupparbetande. Då satte vi oss utanför HumSam-biblioteket och pluggade fram till cirkus 17:30. Någon gång runt fyra anslöt även Ellen. Kändes sjukt bra idag med pluggandet, känns ändå som jag börjar få koll. Sen tycker jag att det är mysigt och sitta och plugga så som vi gjorde idag, det gör mig verkligen ingenting. Mysigt!
 
Hade tänkt köra ett Bodypump-pass idag egentligen men eftersom plugget flöt på bra och jag kände att jag kunde fokusera på det ville jag inte störa. Får passa på att plugga när motivationen är hög ^^
Blir nog ett BP-pass imorgon istället, eller lite löpning, får se!
 
Annars imorgon har vi veckans andra schemalagda aktivitet, redovisning om vår enkät som vi påbörjade för två veckor sedan. Känns bra inför den, ska nog inte bli något problem. Vid lunch-tid blir det plugg med Ellen och Stina och senare på eftermiddagen PyttePiLS-möte och efter det även möte med alla i det sociala utskottet. Får bli sen träning imorgon. Full dag.
 
 
--------------------------------------------------------------------
 
Häromdagen fick jag ett tips på ett band och jag GILLAR DE VERKLIGEN!
Som wikipedia skulle sagt det: "Architecture in Helsinki är en australiensisk indiemusikgrupp som bildades i Melbourne i slutet av 1990-talet av vännerna Cameron Bird, Jamie Mildren och Sam Perry. Bandet har hittills släppt tre album och flera EP-skivor."
 
 
 
Lyssna gärna in hela albumet men låten ovan är verkligen favoriten. Älskar hur de kombinerar sköna beats och härligt sound med avslappnad sång. 
Händerna upp i himlen för Architecture in Helsinki!
 
-----------------------------------------------------
 
 
Nepp, nu ska jag laga middag, ikväll serveras det Green Curry-wok med kyckling. Gott!!

Har varit pepp på livet idag.
Lev dig själv'13
 
 
 
 
 
Kram.
 
 

tio.

Kategori: Allmänt

 
 
fjärde mars'13
 

God morgoooooon!
Att det redan är vecka 10 känns näst intill ofattbart. När Stina var här på middag igår så pratade vi lite om tiden och insåg att halva terminen snart har gått. Helt sjukt! Samtidigt som man blir liiite stressad över att ens liv springer iväg så känns det förbannat bra eftersom våren och värmen verkligen är på intåg. Tänker tillbaka på gårdagen och bara njuter. Det var så grymt skönt att sitta lutad mot väggen med ansiktet mot solen. Välbehagskänslorna var ett faktum.
 
 
outfit.
 
sweater - American Apparel
tee - American Apparel
jeans - Cheap Monday
 
 
Nu ska jag strax iväg mot skolan och möta upp Stina för lite plugg innan förmiddagens föreläsning vid 10:15, har för mig att den skulle handla om lärande idag. Efter den blir det lunch och sedan någon timmes grupparbete. 
I eftermiddag är tanken att jag ska plugga ännu mer, tänkte vara duktig och fokusera nu fram till tentan och försöka att vara i skolan i alla fall fram till 16-17-tiden varje dag. Då kan man känna att man gjort allt man kunnat när den 26 mars väl passerat :D
 
Idag gick mitt Campushallen kort ut också så måste ta mig dit och förlänga mitt medlemskap. Ska nog boka in ett pass i eftermiddag/kväll då också, hade varit rätt fint att köra Bodypump eller något liknande!
 
Ha en fin dag!
Kram
 
 
 
 
 
 
.

spring feelings.

Kategori: Helg.

 
tredje mars'13
 

Det känns så förbannat skönt att säga det att våren verkligen är här! Hoppas innerligt att den får stanna ett tag  och att inte vintern får nåt bakslag och tar övertaget igen.
Sitter för tillfället på balkongen på första våningen i mitt hus och njuter av värmen från solstrålarna. Även om det är lite kyla i luften känns det förbannat fint :D
 
 
Imorse gick jag upp runt 10:30-tiden och gjorde mig lite frukost. Kände faktiskt inte av någonting att det var fest igår. Så skönt! Jag gjorde bananpannkaka till frukost, duschade och gick sedan till A-huset (del av universitetet som ligger ett stenkast från min lägenhet) och läste kapitlet i psykologiboken som är till föreläsningen imorgon.
Jag jag läst klart gick jag hem och sitter nu här i solen :D
 
Som skrivet i gårdagens inlägg hade vi vårt första bokade gyckel på NH igår kväll. Gick riktigt bra och alla verkar varit väldigt nöjda. Verkligen roligt att vi blivit bokade så tidigt, vi är ju trots allt inte PiLS 13/14 riktigt än. Väntar fortfarande spänt på vilket datum vi ska ha den riktigt överlämningen med våra "föräldrar". Blir nog troligtvis någon gång i april månad. Ser fram emot det :D
 
Efter gycklandet på NH igår drog vi tillbaka till Alexandra och förfestade fram till tolvtiden. Då delade jag och 5 andra på en taxi till Kårallen, så värt! Varför cykla när man kan åka taxi som student!!?? :D
När vi väl kom in på festen dansade och festade vi fram till 02:45 då vi drog oss hemåt med glada miner :D Riktigt rolig kväll med mycket dans och FETT tryck på dansgolvet! Tack alla ni som gjorde kvällen episk!
 
De fortsatta planerna för dagen ser ut så att jag tänkte sitta här och bara lapa sola ett tag till innan jag drar ut på en löprunda. Kan inte med att stänga in mig och träna på Campushallen när Sverige bjuder på ett väder som detta. Får ta vara på soltimmarna och den D-vitamin och de endorfiner man kan få ut av det!
 
Efter det ska jag nog plugga ett tag till innan Stina kommer över på middag runt 19-tiden ikväll. Ska nog laga potatis- och palsternackspuré med köttfärsbiffar. Kanske även blir lite smörstekta och lättsaltade haricot verts till det. :)
 
Ha en fortsatt fin och solig söndag :D
Puss&Kram
 
 
 
 
outfit.
 

jacket - 
HM
hoodie - MTWTFSS Weekday
tee - MTWTFSS Weekday
jeans - Cheap Monday
backpack&gymbag - American Apparel
shoes - Converse
 
 
 
 
 
 
.

taggad kväll.

Kategori: Helg.

 
andra mars'13
 

Idag har jag suttit och pluggat med Stina i skolan från 12-tiden fram till cirka 16. Gick igenom de två första föreläsningarna om perception och uppmärksamhet grundligt så nu kan vi allt!! (not...)
Fattar inte hur man kan gå igenom en föreläsning och verkligen förstå allting och tycka att det är logisk och självklart och när man senare ska försöka komma ihåg allt så hittar man ingenting.....segt.
Skönt att vi båda har samma problem på den punkten ;)
 
Nu har jag precis duschat och taggar istället till kvällens festligheter. Efter torsdagens gycklande fick vi en förfrågan att komma och gyckla på teknisk basårs sittning på NH ikväll och självklart tackade vi ja :D
Således ska vi träffas hemma hos Ylva vid 17:30-tiden och köra igenom våra låtar.
 
Vid 19 ska vi hem till nuvarande PiLS-chefen Alexandra och kombinera födelsedagsfirande med förfest inför kvällens SunTrip-eftersläpp på Kårallen. Dock måste vi smita från förfesten för gycklandet på NH klockan 20:30, för att sedan komma tillbaka! Taggad :D
 
 
 
 
PyttePiLS-outfit!
(får inte använda vår PiLS-outfit förän vi tar över!)
 
 
Hoppas ni alla får en trevlig lördag, det ska jag ha!!
Kram
 
 
 
 
 
 
.
 

friday.

Kategori: Allmänt

 
första mars'13
 

 
spring outfit.
 

jacket - 
HM
longsleeve - American Apparel
jeans - Cheap Monday
shoes - Converse
 
ÄNTLIGEN har vi gått in i årets första vårmånad och när rullgardinerna rullades upp möttas man även idag av en strålande sol från en klarblå himmel. Trots gårdagens festligheter fanns energin i kroppen och jag gick genast upp, bryggde kaffe, stekte en bananpannkaka och satte mig och mys-åt frukost framför Nyhetsmorgon. Efter det tog jag en uppfräschande dusch och tog senare på mig den nyinköpta vårjackan för första gången i år (!!!) :D
 
Jag tog en promenad till Ryd där jag hämtade upp de gula strumporna vi ska ha till PiLS-outfiten som beställdes förra veckan. Med en stor kartong under armen traskade jag sedan tillbaka hem, dumpade av strumporna, packade ryggsäcken med dator och psykologiböcker och tog mig upp till A-huset och har nu suttit och läst om lärande här en stund. Ganska mysigt att sitta i skolan en lugn fredag som denna faktiskt med fina minnen från gårdagens kravall :)
 
Om en stund ska jag dra mig när mot stan och möta upp Ellen och Stina för en lunch :)
Efter det blir det nog lite mer plugg hemma hos mig (vi har ju faktiskt gått in i samma månad som tentan nu...även om det är 25 dagar kvar!)
 
under gårdagens sittning gycklade vi i PyttePiLS för första gången för publik!
förbannat roligt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
.