lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

comeback.

Kategori: Allmänt

 
tjugoandra februari'14
 

Tjenare allihopa!
Välkomnar mig själv tillbaka till bloggen nu när det var oerhört längesedan jag skrev senast. Måste försöka bättra mig lite men tror frånvarandet av inlägg på senare tid har varit för att det har hänt otroligt mycket eller att jag helt enkelt inte hunnit eller orkat lägga tid på internet.
 
Eftersom det nu är lite över en månad sen jag skrev senaste så säger det ju sig själv att det har hänt en del så kommer inte kunna dra igenom allt. De som känner mig har ju även kunnat följa med månad på instagram och fb.
 
Men men, det som fyllt slutet av januari och början av februari har varit en underbar paradisresa till Ao Nang i Thailand tillsammans med min fantastiska pojkvän, hans syster och pappa med respektive. De 15 dagarna vi var iväg hade inte kunnat vara bättre. Underbart väder, fantastisk natur och fin-fint sällskap. Livet <3
 
pojkvännen <3
 
 phranang beach <3
 
 levde livet <3
 

När vi väl kom hem till kalla Sverige igen så var det bara att försöka komma tillbaka till jobbet och vardagen igen. Både jag och Niklas har jobbat ganska lite på senare tid då jag endast går som extra på Plaza och han är påväg att byta jobb. Det har både varit mysigt att kunna spendera mycket tid tillsammans samtidigt som tanken på ekonomi såklart kommer upp. Nu har jag fått en del fler tider och Niklas börjar nya jobbet på måndag så det börjar allt ordna upp sig :)
 
Den 14 februari är det ju Alla hjärtans dag och detta var ju såklart tvunget att firas. Trots att det var fullbokat lyckades Yonas fixa ett bord hos oss på Pinchos och kvällen var verkligen helt underbar. God mat, bra service och finaste pojkvännen i världen, det kan ju inte bli bättre(?) :D <3
 
cava at Pinchos Linné <3
 

Nu i februari har jag även funnit mycket tid att träffa vänner, både gamla och lite nyare. Känns bara bättre för varje dag som går att ha tagit beslutet att flytta tillbaka till Göteborg, staden som allt mer funnit en plats i mitt hjärta. Enda saknaden som finns nu är alla fina vänner som fortfarande sliter på uppe i Linköping, men ska försöka hitta en helg i mars att åka upp och hälsa på.
 
En till stor grej som hänt nu i veckan är att jag och brorsan flyttat in i lägenheten på Heden, den som mormor och morfar bodde i förut. Har kommit iordning en del men det är fortfarande en rätt bra bit tag innan det verkligen bli vårt hem. 
 
Nu imorse firade jag och Niklas 3 månader tillsammans (officiellt). Har ju faktiskt träffat regelbundet sen i september så egentligen är det väl 5 månader, men ändå ;) Detta firades lite enkelt med hotellfrukost på vackra Näss Fabriker Hotell <3 Riktigt gott och mysigt!
 
3 månader med älsklingen <3
 
Nu ska jag strax iväg och jobba fram till 23. Blir jobb nu idag, imorgon och sedan på måndag :) Är faktiskt taggad!
Nu ska vi leverera femstjärnigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.