lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

wine. paper.

Kategori: Allmänt

 
sextonde januari'13
God kväll!
Imorse ringde väckarklockan strax efter 06 då det var dags att gå upp och jobba 07:30-11:30 på favorithotellet ;) Kunde åka bil med mamma och pappa in till stan imorse så morgonen flöt på lite lättare än när man måste släpa sig ner till pendeln en timme innan passet börjar!
 
Efter jobbet gick jag och kollade lite kläder på stan innan jag mötte upp Linus för en vinlunch på Bee. Var riktigt trevligt faktiskt, pratade jobb, karriär, livet och massa annat som vi har gemensamt. 
 
När maten var uppäten och vinglaset tömt gick jag till pendeln hem till Lerum igen och väl hemma så satte jag igång och fixa med massa papper. Skannade in betyg och grejor för att lägga in de på en bärbar hårddisk. Gick också igenom gamla bilder från 2005 och framåt och fick mig ett par rejäla fnissattacker ;) riktigt kul att se hur man klädde sig, vad man tog kort på och hur man poserade framför spegeln back in the days ^^
 
BARA 2 dagar kvar till Thailand nu!!! :D
 
 
Kram på er <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 

tionde-tolfte.

Kategori: Allmänt

 
trettonde januari'13
 
 
5 dagar kvar till Thailand.
 

God eftermiddag!
Nu i helgen tog jag och Niklas bilen upp till Linköping för att packa ner min lägenhet, flyttstäda och träffa vänner. Vi var väl uppe någon gång runt 13-tiden och började då packa på en gång medan vi tog varsitt glas rött för att fira in helgen och mitt livsbeslut lite grand. Vid 16-tiden kom Stina och vi satte oss ner och snackade, drack lite mer rödtjut och beställde pizza. Riktigt mysigt <3 Kvällen avslutades senare hos Annie med trevligt sällskap och lite Chatroulette, sjukt kul grej!
 
På lördagen fortsatte packandet och städandet och framåt eftermiddagen följde vi med Stina ut med Ellens hund Maja på en liten promenad. Efter det åkte vi hem, gjorde oss i ordning och gick till Linda. Det var dags för taco-middag med PiLS :D Var så roligt att få träffa alla igen trots att alla var rätt sega ;) men det blev mycket skratt ändå!
 
I söndags gick vi upp runt 07 för att fixa det sista och packa in alla kläder och lite småsaker i bilen för att köra hem mot Göteborg igen. Det hade börjat snöa rikrigt ordentligt och väl ute på vägen igen möttes vi av snöstorm och tio meters sikt framför bilen. När vi framåt 13-tiden rullade in mot Lerum så klarnade det upp och en klarblå himmel med en starkt lysande sol visade sig :D
Vid två tog vi tåget in till stan, jag skulle jobba fram till 23 och Niklas drog hem till en kompis :) Våra vägar möttes igen när jag slutat och vi åkte hem till Niklas och sov, så trött! <3
 
Puss & Kram <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 

tänkvärt.

Kategori: Allmänt

sjätte januari'13
 
gothenburg tram lines.
 

God kväll!
Livet på västkusten i Sveriges andra stad rullar på och dagarna fylls med jobb, vänner, pojkvän och familj. En vardag som jag trivs oerhört bra i. Känns verkligen bra att vara tillbaka i Göteborg. <3.
 
Läste en oerhört intressant krönika häromdagen, Lyckofasaden tar död på oss, skriven av Mia Skäringer. Hon skriver om det konstant strävandet efter att vara på topp jämt, att alltid ha ett leende på läpparna och att alltid vara glad.
 
Citat: "Och på var sin sida av Grand Canyon står Tabita och Gulletussan. Gulletussan, som kommer bära sitt tjocka lager foundation med sig ner i graven och Tabita, som inte ens vet vad fasad är, som inte bryr sig ett skit. Jag tänker ofta på vems barn som kommer få gå i terapi. Gulletussans ungar eller Tabitas?"
 
Tycker citatet är oerhört beskrivande i vilken värld vi lever, och vad som är påväg att bli ännu större och ännu mer aktuellt än det redan är. Tänkvärt.
 
Läs den!
Godnatt <3
 
Länk: http://www.expressen.se/kronikorer/mia-skaringer-lyckofasaden-tar-dod-pa-oss/
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.