lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

AJ.

Kategori: Allmänt

 
tjugosjunde november'13
 
 kärlek.
 
God morgon!
Så var det redan onsdag och det börjar verkligen närma sig lördag då gyckeltävlingen Schlaget äntligen går av stapeln på Kårallen kl 12:00. Som vi i PiLS väntat på denna dag och oj vad vi har tränat. Nu i veckan har vi kört varje kväll i två timmar och så även igår. Igår var vi även och gycklade för gymnasieelever på Herrgårn i Ryd som hade haft en dag för att prova på livet på uni. Gick riktigt bra :)
 
När jag kom hem igår efter gycklet så var jag lite småhungrig så tänkte göra en leverpastejsmacka. Sen kom det till det där med att öppna smörgåsgurkeburken...
Locket satt hårt som satan så fick verkligen ta i för att få upp det och precis när det lossnade hamnade högerarmen i något konstigt läge som gjorde FÖRBANNAT ont. Locket flög iväg och jag vek mig av smärta. Fattar verkligen inte vad som hände men vred väl till armen och klämde en nerv eller liknande :S
 
Idag ställdes klockan på 07:00 för löpning och yoga med Miriam och förhoppningen var väl att armen skulle kännas bättre, trodde jag. Kunde springa i alla fall men blev ingen yoga för min del, kan ju knappt lyfta armen ovanför axelhöjd. Känns fortfarande riktigt konstigt inne i armen och den spänner gärna sig själv för att hamna i fel läge känns det som, riktigt wierd. Hoppas på att det ska gå över snart så får väl ta det lugnt resten av dagen!
 
Ha en fin dag <3
Kram!
 
 
 
 
 
 
.
 
 

tröttsöndag.

Kategori: Allmänt

 
tjugofjärde november'13
 
trött-söndag.
 

Tjena tjena!
Igår efter alla gyckel cyklade jag hem till Annie igen och där tittade vi på en film, Prisoners. Riktigt bra film, verkligen :D Den var oerhört välgjord och man satt på helspänn hela tiden, att rekommendera!

Filmen var väl inte slut förrän närmare 02-tiden och då fastnade vi med att kolla på lite gamla klipp från både Idol och Melodifestivalen och jag var väl inte hemma förrän närmare 03-tiden. Däckade så fort jag lade mig på kudden tror jag, för jag kommer knappt ihåg att jag ens på hem igår, trots att vi inte druckit något ;) Tror jag var lite trött!
 
Idag vaknade jag inte förrän strax efter 11 efter att ha sovit lite halvbra. hade en dröm precis innan jag vaknade om att jag och massa andra personer (både från Linköping och Lerum) var med i någon slags tävling och jag, Stina och Linda åkte ut först...konstigt nog xD Kommer inte ihåg vad tävlingen var men vi fick i alla fall varsin karamell (sån där liten som brukar finnas på hotellreceptionsdiskar) som tack för medverkandet....wierd.
 
Nu ska jag och Stina trots ofantlig opepphet ta oss till Campushallen och gymma lite innan det blir en cykeltur ut till Maxi för lite matinhandling. Senare ikväll ska jag även iväg på PiLS-möte med både gyckelträning inför Schlaget nästa helg samt vanligt möte om allt mellan himmel och jord.
 
Ha en fin söndag!! <3
Kram :)
 
 
 
 
 
 
.
 

en fin lördag.

Kategori: Allmänt

 
tjugotredje november'13
 
löpning i skogen.
 

Tjena!
Idag har varit en förbanant fin lördag. Började dagen med att sova fram till 09:30-tiden och låg sedan kvar i sängen under det varma duntäcket och kollade på Nyhetsmorgon fram till säkert 11 då jag kände av ett visst sug efter kaffe så tog mig upp och gjorde två äggmackor och en kopp svart guld till frukost innan jag smög ner under täcket igen. Vid tolvtiden tog jag tag i mitt liv och gick upp för att skriva lite inlägg om att vi nu i dagarna börjar rekryteringen av nya PiLS samt att jag marknadförde att vi skall vara med och tävla i gyckeltävlingen Schlaget nästa lördag. Vill ju ragga röster :D

Vid ett ungegfär snörade jag på mig löpardojjorna och gav mig ut på en runda. Blev en cirka 6 km lång runda i Vallaskogen på alla möjliga stigar. Insåg inte alltid var jag befann mig men kom ju hem levande, och det är väl det som är huvudsaken! :)
 
Väl hemma igen stretchade jag, tog en dusch och rätt som det var så blev klockan 14:30 och Stina knackade på dörren. Vi snackade och jag fixade iordning mig innan vi cyklade till Hemköp i Ryd och mötte upp Annie. Hon hade bjudit in oss på tidig lördagmiddag med pulled pork (SÅ J*VLA GOTT!. Vi avnjöt middagen tilsammans med en flaska rött innan vi skiljdes åt igen. Stina och Annie begav sig mot stan för att titta på spex medan jag trampade hem, bytte om till PiLS-stassen för att ni vid 18 sjunga upp tillsammans innan kvällens tre gyckel. Vi ska köra 19:00 i Gasquen på Universitet, 20:00 nere i stan på Platå och sedan 21:00 på Herrgårn i Ryd ;) Fullspäckad kväll alltså!
 
Efter gycklena är planen att vägarna med Stina och Annie skall sammaföras igen, så vi får väl se vart kvällen slutar. Ha en fin lördag allihop! <3
 
 
Kram!
 
 
22 november 2013 <3
Måste nämna att det från och med igår är jag och Niklas, officiellt, tillsammans mot världen!
Puss <3
(stolt)
 
 
 
 
 
.
 

friday.

Kategori: Allmänt

 
tjugoandra november'13
 
morgonkaffe <3
 
Idag är det äntligen fredaaaag!! Inte för att det egentligen är så stor skillnad mot de andra dagarna jag lever just nu men det känns ändå bättre på något sätt. Idag ska jag tillsammans med Linda marknadsföra PiLS julsittning hos de som läser tredje året på PA vid 13:15.

Efter det är tanken att jag och Stina ska möta upp och gå på stan lite, bara chilla och ha en skön dag. Ikväll blir det en efterlängtad Idol-kväll med allt vad som hör till. Har verkligen missat många Idol-finaler denna gången på grund av att jag varit upptagen med annat varenda fredagkväll. Självklart har jag gjort andra trevliga saker än att titta på TV men gillar verkligen Idol så har väl "sörjt" lite att jag missat så mycket. Men ikväll blir det av! Heja Erik ;) haha
 
Ha en fin fredag <3
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 

underskattat.

Kategori: Allmänt

 
tjugonde november'13
 
november.
 

Tjena!
Igår hade jag en dag när jag verkligen städade HELA lägenheten. Jag rensade i alla skåp, garderober och lådor och kunde slänga/skänka mycket! Sedan en dammsugen, moppad och skrubbad lägenhet på det, vilken känsla av produktivitet :D Under rensningen hittade jag ett gammalt kuvert där det stod "Grattis på 20-årsdagen!" i vilket det låg två femhunringar, KAN MAN HA MER TUR!! :D Det händer ju inte!
 
Idag när jag var nere på stan och satte in pengarna på banken fick jag verkligen världens cravings efter....korv med bröd <3 Så jag bestämde mig för att falla för begäret och gick till Hemköp och köpte dansk pölse och bröd, lunchen kunde inte blivit bättre!
 
underskattat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.

göteborg.

Kategori: Allmänt

 
 sjuttonde november'13
 
det lackar mot jul i Göteborg.
 

God kväll!
Nu i fredags packade jag och Stina pick och pack och hoppade på bussen mot västkusten och Göteborg. Vi kollade på filmen 21 under de fyra timmarna på bussen och vips så var vi framme. Väl på centralen mötte vi upp Niklas innan Hampus kom in med bilen och hämtade oss. Vi alla åkte sedan mot Lerum där vi möttes av resten av familjen Sabel och en oerhört god tacosmiddag med flödande rödvin. Riktigt mysig kväll <3
 
På lördagen åt vi frukost tillsammans allihop innan vi drog in mot stan och mötte upp lite kompisar till såväl Niklas som Stina. Vi gick och käkade lunch på Le Pain Francais Bistro på Avenyn och gick sedan förbi Elite Plaza där vi bjöds på lite kaffe i lobbyn, oerhört trevligt! Saknar verkligen att jobba där :)
 
När kaffet var uppdrucket handlade vi lite och åkte sedan hem till Niklas för att duscha och göra oss iordning innan det var dags för förfest tillsammans med Sara, Linda och Linnéa. Vi spelade spel, pratade och gjorde allt det som hör en förfest till innan vi begav oss mot stan och Excet för en utgångskväll. Vi var väl kvar till strax innan 04 och åkte då hem igen och sov ;) kul kväll!
 
Idag åt vi lunch på Jensens och drack kaffe hos Ida innan vi sa hejdå och hoppade på bussen tillbaka till Linköping igen. Tack för en fin helg Stina <3
 
Tack även alla andra inblandade för ännu en riktigt fin och minnesvärd helg! :)
Kram.
 
 
göteborg. solnedgång. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 

äntligen.

Kategori: Allmänt

 
trettonde november'13
 
Daniel Adams-Ray - Innan vi suddas ut
 
ÄNTLIGEN!
Efter att ha väntat ett tag så har Daniel Adams-Ray äntligen släppt nytt material, och jag älskar det redan. Innan vi suddas ut innehåller allt det som en skiva med denna snubbe ska göra. Lyssna och njut <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 

tolfte.

Kategori: Allmänt

 
tolfte november'13
 
höst.
 
God morgon!
Igår var en riktig tänkardag. Började dagen med att äta frukost och titta på Nyhetsmorgon medan jag gick fram och tillbaka till tvättstugan för att få lite rena kläder. Efter det tog jag en långpromenad ut till Tornby i den fina höstvädret. Pluggade i lurarna och lyssnade på allt från Lady Gagas nya album ARTPOP till "gamla" godingar som Robyn och Dancing on my own. När jag väl var framme på Tornby så gick jag in på ICA Maxi för att i princip bara kolla lite och där fanns nybakade lussekatter för 5:-/styck så inhandlade 4 sådana och bjöd in Stina på fika lite senare på eftermiddagen. När jag betalat så började jag gå hemåt igen och hela utflykten tog väl närmare 1,5 timme. Under hela tiden pratade (chattade) jag även med Linnéa, var skönt att få lite perspektiv på saker och ting från någon som står helt utanför den lilla bubbla som man lever i här i Linköping.
 
Vid 15:30-tiden kom Stina över på lussekattsfika och kaffe. Kanske inte så sjukt, men fick verkligen värsta julkänslan när man kände lukten och smaken av saffran samtidigt som det började skymma utanför fönstret. Mysigt <3
 
Resten av kvällen spenderades med att prata med mamma, kolla True Blood, Ensam mamma söker och avslutades med att bara ligga i sängen och lyssna på musik och försöka bli trött Måste säga att jag lyckades rätt bra och kunde somna utan problem. Skönt.
 
----------------------------------------------------------------
 
Idag vaknade jag runt 09:40 till smatter på rutorna och låg säkert kvar i sängen till 10:30 innan jag gick upp för att göra bananpannkaka till frukost som avnjöts framför ännu ett True Blood-avsnitt. Har fastnat att kolla på säsong 6 nu, riktigt bra! Älskar denna serie ;) Men efter att ha kollat två avsnitt så känner man sig lite lat så tänkte dra mig ner till Campushallen och träna lite, eller rättare sagt köra skiten ur mig(!!)
 
Ha det fint ;)
Kram!
 
 
det som spelas i lurarna idag.
 
 
 
 
 
.
 

tankar. kryssning. jacka.

Kategori: Allmänt

 
tionde november'13
 
Lady Gaga - I wanna be with you
 

God kväll!
Har verkligen inte blivit många blogginlägg på senaste tiden men det har sina förklaringar. Kommer inte kunna dra anledningen här för det är alldeles för mycket. Ska försöka bli bättre för jag tycker faktiskt att det är rätt kul att skriva av sig lite då och då om vad som pågår i livet och vilka tankar som snurrar om livets alla ting. För tillfället är det dock lite väl mycket som snurrar...
 
östersjön.
 

I torsdag var jag, Niklas och Lenika på kryssning från Stockholm till Åbo och tillbaka. Kan bara säga att det var RIKTIGT roligt och det blev allt en kväll (natt) utöver det vanliga ;) Träffade nya vänner, letade halva båten efter varandra och hade det riktigt mysigt! En (pre-)weekend att minnas <3
 
nya jackan.
Urban Outfitters.
 
 
 
 

Grattis pappa på Fars Dag, du är bäst <3
 
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 
 
 

en sådan dag.

Kategori: Allmänt

home sweet home.

Kategori: Allmänt

 
fjärde november'13
 
 
 
I torsdags var det ju som tidigare nämnt tenta i arbetsrätten, tror faktiskt den gick vägen, även om jag kände mig helt bortkopplad från verkligheten när jag steg in i tentasalen och satte mig ner. Efter 4,5 timme skrivande lämnade jag in allt och gick ut med en oerhört skön känsla att det låg en helg HELT UTAN plugg framför mig. Jag, Ellen, Stina och Fanny åkte efter tentan hem till Ellen och käkade bakelse, biskvi och drack kaffe innan våra vägar skiljdes åt för helgen.
 
Jag gick då och köpte med lite sallad innan jag klev på tåget till Katrineholm. Väl där fick jag vänta i drygt 1,5 timme på det sena tåget från Stockholm som jag skulle möta upp mamma på. När tåget väl kom hade jag och mamma en jättetrevlig resa med vin, prat om livet och choklad innan vi rullade in i Göteborg vid 21:15-tiden. På centralen mötte Hampus upp med bilen och vi åkte hem till Lerum.
 
I fredags hade jag en dag hemma med brorsan och mamma innan jag åkte in till stan och mötte upp Niklas. Vi gick runt och kollade lite i affärer och fixade grejor inför lördagens utgång på Chalmers Halloweenfest. Vid 17:45 tog vi båda tåget till Lerum för en middag med familjen. Hade en riktigt trevlig kväll med oerhört god mat, mycket rödvin och från och till vilda diskussioner :) Mysigt att ha Niklas hemma med familjen <3
 
I lördags käkade vi helgfrukost tillsammans innan jag och Niklas packade grejorna och åkte in till stan för att möta upp Niklas kompisar PG och Max. Mycket trevligt :) 
Framåt eftermiddagen var det hög tid att dra hem till Niklas för att börja fixa oss för kvällen :D
 
 
 
Vid 18-tiden drog vi oss mot spårvagnen för att åka in till stan igen och förfesta hos Linda tillsammans med Linnéa, Lovisa, Emelie, Albin, Viktor och Erik :D Vi drog väl mot Chalmers någon gång runt 23-tiden och var där fram till 02:40-nånting! Kul kväll :D
 
Igår var det en bakis-dag med allt vad det innebär: sovmorgon, scones, bakishäng på Max (med Linda och Linnéa) och skräckfilm :) hur mysigt som helst!
 
Idag ställdes klockan dock på 06:00...men var väl inte helt uppe ur sängen förrän 06:55 nånting. Mitt tåg mot Katrineholm (vidare till Linköping) skulle avgå 07:40 så 07:20 skjutsade Niklas in mig och lämnade av mig på Centralen innan våra vägar skiljdes åt :( 
 
 
<3.
 
Nu är det snart dags för ekonomikursen att börja...hmm.
 
Tack alla inblandade för en förbannat fin helg hemma i Göteborg <3
Kram!
 
 
 
 
 
 
.