lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

upper house.

Kategori: Allmänt

 
tionde mars'14
 
Gothia Towers & Upper House.
 

Tjena tjena!
Är riktigt dålig på att skriva nu men det har hänt så mycket de senaste dagarna så har haft lite svårt med tid att bara sitta ner och slappa (= skriva blogg!)
 
Har de senaste veckorna fått ett nytt jobb som receptionist på Upper House (!!!). Upper House är den självstående 5-stjärniga delen som byggts på på mittenhuset av Gothia Towers och som öppnade 1 september 2013. Är riktigt glad över att ha fått möjligheten att arbeta där även om det är oerhört tråkigt att lämna kollegorna på Plaza. Självklart kommer jag fortsätta hålla kontakten även om det inte bli i direkt anslutning till jobbet ;)
 
I lördags vankades det ju Melodifestivalfinal och då passade jag, Niklas och Lovisa på att samlas, göra tapas, dricka rödvin och bara mysa till det ordentligt <3 Oerhört trevligt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • ElliottPrife säger:

    Vrlo je jednostavno kupiti automobil na nasoj trap stranici https://wannabuycar.com. Imamo neporecive prednosti u odnosu na trzista automobila i druge cobweb stranice koje postupak kupnje automobila mogu uciniti sto ugodnijim:
    - lako i brzo pretrazivanje automobila u gradovima;
    - najave o kupnji automobila s opseznim opisom;
    - kvalitetna usluga i korisnicka podrska;
    - automobil od vlasnika, a ne od preprodavaca.

    2021-09-20 | 06:59:17
    Bloggadress: http://https://wannabuycar.com

Kommentera inlägget här: