lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

ny vecka.

Kategori: Allmänt

 
femtonde april'13
 
God morgon!
Att det redan är femtonde april känns lite ofattbart när man låter orden dansa på tungan, tiden springer verkligen fram oerhört fort!
Anledningen till det är säkerligen att det händer väldigt mycket saker nu. Pedagogikkursen som vi läser har betydligt högre tempo än psykologin, vi i PiLS 13/14 är ute och gycklar på sittningar en hel del, det är mycket andra roliga aktiviteter med PiLS samt att arbetet inför Vårfesten och On The Rocks fortskrider :Dnu 
 
Jag måste berätta lite om helgen också!
I fredags träffades vi alla i PiLS klockan 14 hemma hos Eva innan vi åkte ut och handlade all mat och dricka vi ville ha inför helgen på Tornby. Sedan åkte vi tillbaka och käkade och gyckeltränade lite. Strax innan 19 började vi sedan gå ner mot stan och Nationernas Hus där vi skulle gyckla på EMMs generationssittning. Riktigt roligt :D Satt ju en del välbekanta ansikten där från mitt förra år på TekFak!
 
Efter NH gick vi uppåt mot Flamman igen där det var dags för nästa gyckel. Denna gång för ännu fler välbekanta ansikten då det nu var DPUs generationssittning. Det var rätt många från min förra klass som var där, riktigt kul :D Båda gycklena gick väldigt bra också så känns sjukt kul att vi kan sprida PiLS 13/14 namn redan nu inför bokningarna för Nolle-P i höst. Klar fördel :D
 
När vi sedan nöjda gick från Flamman hoppade vi in i bilarna och började färden ut mot Evas landställe som ligger dryga halvtimmen utanför Linköping. När vi väldigt nära tog det stopp.....det stod en stor traktor ivägen -.-

japp....
 

Tillslut fick vi tag i lokalbefolkningen och de lyckades flytta traktorn så vi kunde fortsätta de dryga 500 meter som var kvar till stugan :)
Väl framme sedan korkades vinet upp och vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans med mycket snack om livets goda ting!
 
Dagen efter (lördag) åt vi bananpannkaka till frukost innan vi gjorde lite samarbets-/lära-känna-varandraövningar. Efter det gick vi en liten promenad och skrek ett vårskrik (se facebook!). :D
Senare på kvällen blev det tacos till middag innan vi förflyttade oss till vardagsrummet där kvällen/natten för vissa fortsatte enda fram till småtimmarna :D Fantastiskt trevlig kväll!
 
Igår, söndag, var alla lite småsega på morgonen medan jag hade energi, konstigt, så jag ställde mig och förberedde frukosten innan alla andra vaknat. 
Efter frukosten gick vi ut i det härliga vädret och gyckeltränade samt och planerade lite roliga, kommande event.
Vi åkte hemåt runt 17-tiden och vi stannade då på IKEA för att köpa lakan inför TOGA-sittningen den 3 maj.

"För er som bor i Linkan och vill ha en rolig kväll:
Biljettsläpp imorgon (och onsdag) kl. 12-13 i I-fiket!

Pris, sittning:
265:- för PULS-medlemmar
300:- för icke PULS-medlemmar
 
ELINpiadens Toga-fest på Kårallen:
100:- för STUFF-medlemmar
120:- för icke STUFF-medlemmar."
 

Nu ska jag strax dra till skolan och börja läsa kurslitteratur för Tema 2 och nästa dugga som går av stapeln nästa fredag, måste se till att börja i tid ;)
 
PiLS 13/14
 
(Ikväll ska vi gyckla för sjuksköterskor på Skytte-C!!!!)

Kram!
 
 
 
 
 
 
 
.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: