lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

PiLS 13/14.

Kategori: Helg.

 
sjunde april'13
 

Var ska jag börja!?
Som vi gått och väntat, längtat och hoppats att just den 6 april skulle bli dagen för vårt skifte, dagen då vi tar över stafettpinnen av PiLS 12/13 för att bli campus roligaste och gladaste festeri ett år framöver.
I fredags kväll skickades det ut sms till alla oss (dåvarande) pyttar var vi skulle befinna oss en viss tid på lördagen. Jag skulle infinna mig bakom Campushallen kl 09:30 med mitt uppdrag som jag hade fått, även det på fredagen. Mitt uppdrag var att av ett garnnystan få fram en mössa. Då mina kunskaper om sådant är begränsade tog jag en stickad mössa jag redan hade, pimpade till den lite med garn och gjorde den till min egen, episkt.
 
Väl klockan 09:30 stod jag och väntade och tillslut kom Ullis (min PiLS-mamma) och hämtade mig. Hon satte på mig ögonbindel och bad mig vara helt tyst framöver. Jag leddes då till Viagraparken där hon satte mig på en filt och lät mig vänta. Efter en stund fick vi ta av oss ögonbindlarna och då satt att pyttar där, något nervösa ;)
 
Fick fick då lie frukost i form av en macka, juice, lite vindruvor och självklart....fulvinet. Detta skulle vi såklart drick upp innan vi fick lämna frukosten.
 
Resten av dagen gick vi mellan olika stationer och gjorde lekar där vi mötte både våra morföräldrar och andra kommande festerister. Riktigt roligt! :D Sista stationen var väl slut runt 16-tiden då vi gick till någon källare i Ryd och duschade varmt. Tanken var väl egentligten att vi skulle basta men bastun var så kall så blev bara en lååååång varm dusch :)
 
Efter det var det dags för sittning! Vi bjöds på fläskfile, potatisgratäng, bea-sås och sallad. Satt förbannat fint efter en dag fylld av främst fulvin. Till efterrätt serverades det kladdkaka och grädde ;)

När sittningen var slut packade vi ihop alla grejor och gick till en annan lägenhet i Ryd. Där fick vi stå och vänta lite utanför men när vi väl fick gå in möttes vi av ett mörkt rum upplyst av massa värmeljus. Bakom värmeljusen stod även PiLS 12/13. Alexandra, som är (var) PiLS-chef läste upp en ed som vi alla fick svära på att följa. Sedan fick vi gå fram en och en och hämta våra nya baskrar. Ceremonin var verkligen fin :D Blev faktiskt lite tårögd!
 
Efter det kom det massa X- och XX-PiLSare och joinade förfesten inför kvällens Goldfever-fest på Kårallen. Alla nyblivna PiLSare var sjukt sega efter dagen så vi halvssov väl en del samtidigt som vi försökta hitta lite sista energi för kvällen. Alla olika PiLS-generationer gycklade även under förfesten, riktigt trevligt :D
 
Runt 00:30-tiden gick vi mot Kårallen där vi sedan var kvar till framåt 02:15 kanske, vet inte riktigt när vi gick därifrån. På Kårallen möttes vi av x antal personer som kom fram och var riktigt imponerade över att vi verkligen kunnat ta oss till festen över huvud taget ^^ Kan inte förstå varför.... (hö hö hö) 
 
PiLS-baskern. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: