lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

dawn.

Kategori: Allmänt

 
tjugoåttonde februari'13
 
 

Kan man bli annat än glad och fylld av energi när man vaknar upp till en soluppgång som denna. Sedan att det är årets sista vinterdag, rent kalendermässigt, gör inte känslan sämre. Att vi imorgon går in i mars och vårtiden känns extremt efterlängtat och välbehövligt. Är så sjukligt trött på att frysa var man än är någonstans. Ska bli förbannat trevligt att kunna gå ut, bära något lättare kläder och känna solen värma mot ansiktet.
Även om det fortfarande är kallt ute har man de senaste dagarna kännt av solen strålar mot huden och att det finns en viss tendens till värmade effekt där, älskar det! :D
 
Idag är det PyttePiLS-möte i sektionsrummet 08:15 med lite planering och grejor. Sedan blir det plugga fram till 11:30 så ett bodypump-pass är inbokat tillsammans med Ellen och Stina. Är egentligen sjukt trött i kroppen men wtf, man lever ju bara en gång. Lika bra att pusha kroppen lite!

Efter det är det pluggande på schemat fram till 16 då vi i PyttePiLS ska samlas hemma hos mig och gyckelträna fram till 17:30 då fler personer ansluter för en liten förfest innan kvällens SJUKT efterlängtade Ovve-sittning tillsammans med maskinare och läkare. Alla är väldigt taggade också så kvällen kommer förhoppningsvis inte bli annat än episk!
 
Efter sittningen blir det mellanfest hos några grabbar i klassen innan alla tar sig tillbaka till Kårallen och nattens SunTrip-kravall! :D KUL!!
 
 
Ha en fin torsdag allihop!
Kram
 
 
 
 
 
 
.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: