lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

nu börjar det.

Kategori: Allmänt

 
outfit.

tee - Emilio
pants - ASOS
belt - HM
 
Då var det äntligen den efterlängtade tisdagen den tjugonionde januari 2013. Varför är just denna tisdagen något speciellt(?)
 
Jo. I december blev jag och åtta andra personer i min årskurs nominerade till PiLS 13/14 vilket är festeriet för PA-programmet på Linköpings Universitet. Vi är alltså nio personer som (förhoppningsvis!) skall fixa fester samt sprida glädje på sektionen och på campus under det kommande verksamhetsåret. Varför jag skriver förhoppningsvis är för att vi ännu inte är invalda. Ikväll är det årsmöte mellan 17:15-20:00 då vi ska röstas in till PiLS och då bli så kallade Pytte-PiLS, bebisar till nuvarande PiLS som i sin tur blir våra "mammor & pappor" och som under våren ska lära oss allt vi behöver veta för att sedan ta över stafettpinnen och vara PiLS 13/14. 
Talar nog för alla nio personer när jag säger att vi är grymt taggade. Ska bli SÅ roligt :D
 
Under årsmötet kommer även alla andra arbetsgrupper under året att väljas in, där bland PAmp som är sektionens fadderi vars uppdrag är att arrangera Nolle-P för alla nya PA-studenter som kommer till Linköping till hösten. Alla nominerade till både PiLS och PAmp känns väldigt bra så ska bli oerhört roligt att få jobba tillsammans under året som kommer.
 
När (om!) vi nu blir invalda allihopa är det redan imorgonbitti möte med nuvarande PiLS samt X-PiLS i sektionsrummet klockan 08-10. På kvällen ska vi sedan även träffas hemma hos Johanna och fira att vi äntligen blivit invalda. Vidare på torsdag är det "Hemlig Afton" med nuvarande PiLS vilken med största sannolikhet kommer avslutas på VSR-kravallen på torsdag kväll :D
(För er som inte studerar i Linköping är kravall en fest på Kårallen, kårhuset, där alla bär den obligatoriska overallen, bild kommer på torsdag!)
På lördag ska vi även jobba på VSR-eftersläppet (Valla Saucer Rennen) vilken är en stor fest, även denna på Kårallen, där Moneybrother ska spela. Detta för att vi så smått ska lära oss hur det är att anordna fester på universitetet samt få en inblick hur det är att jobba.
 
Ser så mycket fram emot denna veckan och året framöver!
 
Nu ska jag läsa psykologi en stund till innan det är dags för lunch och sedan iväg till arbetsgruppen för att jobba och gå igenom redovisningen vi ska hålla imorgon!
 
Kram på er!
 
 
 
 
 
 
 
.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: