lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

stil.

Kategori: Allmänt

 
friday. outfit.
                                            
Byxor - Bondelid
T-shirt - Emilio
Skärp - HM
 
 
Är det inte lustigt vilka känslor som kan infinna sig i kroppen bara för att man någonstans där inne vet att det är fredag(?) Trots att de senaste 3 dagarna varit väldigt slappa och därmed känts som fredagar så var känslan verkligen starkare idag. Fantastiskt.
 
Vaknade helt utvilad imorse runt 10-tiden, typ fortfarande mätt efter middagen och Ben&Jerrys-intaget med Stina kvällen innan. Vi kollade på "The Men Who Stare at Goats" igårkväll också, väldigt lustig film. Kan inte säga att någon av oss var särskilt med i handlingen eller replikerna. Vårt fulla fokus låg istället på att leta efter cookie dough-bitar eller få en bit av choklad-core:en med på skeden. Grymt mysig kväll!
 
Under gårdagen tog jag även en vända nere i "stan", om man nu kan med att kalla Linköping city för det(?) Men iallafall, jag köpte nya skor (HM), nya byxor (Bondelid, MQ) och även en ny vårjacka (HM)
(man måste bara älska presentkort efter jul!).
 
    
 
 
Känner att det har blivit en del nya kläder på sistone. Kul.
Tror jag tar ut behovet efter sol, och de endorfiner som frisläpps när man ligger där på solbädden och ryser av välbehag, på att shoppa nya stilar. Ungefär samma känsla innefinner sig när man hittar ett guldkorn bland alla galgar! Du borde prova.
 
Idag känns ryggen mycket bättre (glad kille!). Som den träningsnarkoman man är börjar abstinensen av att inte ha tränat på tre dagar infinna sig. Så eftersom det knappt känns något i ryggen idag ska jag ta mig till Campushallen imorgon och försöka springa lite. Får nog ta det lungt, men lite löpningen har väl ingen dött av!? Eller?
Imorgon kväll planeras det middag hos Sandra och sedan utgång, ser fram emot detta. Bara vi inte fryser ihjäl, nordpolskylan är ju påväg ner tydligen, och det märks redan nu. Svinkallt ute.
 
 

skymning. linköpings universitet. vinter.
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas allt är bra med er och ha en mysig fredagkväll!
.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: