lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

friday.

Kategori: Allmänt

 
första mars'13
 

 
spring outfit.
 

jacket - 
HM
longsleeve - American Apparel
jeans - Cheap Monday
shoes - Converse
 
ÄNTLIGEN har vi gått in i årets första vårmånad och när rullgardinerna rullades upp möttas man även idag av en strålande sol från en klarblå himmel. Trots gårdagens festligheter fanns energin i kroppen och jag gick genast upp, bryggde kaffe, stekte en bananpannkaka och satte mig och mys-åt frukost framför Nyhetsmorgon. Efter det tog jag en uppfräschande dusch och tog senare på mig den nyinköpta vårjackan för första gången i år (!!!) :D
 
Jag tog en promenad till Ryd där jag hämtade upp de gula strumporna vi ska ha till PiLS-outfiten som beställdes förra veckan. Med en stor kartong under armen traskade jag sedan tillbaka hem, dumpade av strumporna, packade ryggsäcken med dator och psykologiböcker och tog mig upp till A-huset och har nu suttit och läst om lärande här en stund. Ganska mysigt att sitta i skolan en lugn fredag som denna faktiskt med fina minnen från gårdagens kravall :)
 
Om en stund ska jag dra mig när mot stan och möta upp Ellen och Stina för en lunch :)
Efter det blir det nog lite mer plugg hemma hos mig (vi har ju faktiskt gått in i samma månad som tentan nu...även om det är 25 dagar kvar!)
 
under gårdagens sittning gycklade vi i PyttePiLS för första gången för publik!
förbannat roligt!!
 
 
 
 
 
 
 
 
.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: