lev dig själv.

livet. pojkvän. göteborg.

iPhone 5S.

Kategori: Allmänt

 
tolfte september'13
 
iPhone 5S
 

God morgon!
Som många redan vet är jag lite av en Apple-nörd, har väl större delen av deras sortiment representerat i hemmet ;) I tisdags kväll var det då dags för ett nytt event där alla såklart hoppades på lite spännande nya grejer från det hemlighetsfulla företaget i Cupertino. 
Måste tyvärr säga att jag blev lite besviken över vad Tim Cook och de andra höjdarna presenterade under kvällen. Först ut var lanseringen av nya iPhone 5C som enligt mig ser ut som en plastig leksakstelefon. Förstår verkligen inte varför Apple går ifrån sin linje att endast leverera kvalitetsprodukter gjorde av exklusiva material. Självklart argumenterar folk då att det är för att nå en "bredare marknad"....men tror ändå detta tyvärr är början på nedgången från tronen som ledande teknikföretag inom mobilbranschen. Sorry!
 
Efter plastleksaken lanserats var det då dags för den lite "dyrare" varianten att avslöjas, iPhone 5S. Designspråket är detsamma som iPhone 5 men det har nu lagts till en ny färg, guld/champagne! Måste säga att jag gillar nya färgen men kan tycka att Apple kunde dragit på lite mer med nya funktioner i de nya lurarna. Det enda nya är i princip att de lagt till en fingeravtrycksläsare i hemknappen, vilket säkert kan vara jättebra i vissa lägen, men i första anblick känns lite onödigt....eller(?) De har även lagt till en andra blixtfärg, gul. Kan tyckas lite onödigt men är säkert även det jättebra i vissa lägen ;)
 
Nästa vecka, närmare bestämt 18 september, leverarar Apple ut nya operativsystemet iOS 7, det är i alla fall i mina ögon riktigt snyggt! Längtar :D
 
 
 
 
Ha det gött!
Kram
 
 
 
 
 
 
.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: